Groene Smoothie Challenge

14 Dagen Groene Smoothie Challenge

Aanstaande maandag is het zover, dan start de eerste groene smoothie challenge van Thuis Trainen. Deze challenge duurt in totaal 14 dagen. Het is de bedoeling dat je elke dag een groene smoothie maakt en drinkt uit Hét Groene Smoothie Handboek. Dit gaan we doen met een selectieve groep.

We geven voor deze challenge 1x een blender weg (t.w.v. € 45,-) + je ontvangt jouw investering terug van Hét Groene Smoothie Handboek (t.w.v. € 27,-). Lees hieronder hoe je meer kans maakt.

Hoe werkt het?

Het is eigelijk heel simpel. Er is een Facebook event aangemaakt voor de 14 dagen Groene Smoothie Challenge waar je gratis aan kunt deelnemen. Op de event pagina plaats je een foto van de groene smoothie die je hebt gemaakt voor die dag. Zo maken we het lekker interactief en kunnen we elkaar inspireren.

Groene Smoothie Challenge deelnemen

Omdat het fruit niet 2 weken lang goed blijft adviseren wij om elke 4 dagen even verse ingrediënten te halen voor je groene Smoothie.

Stap 1: Kies een aantal lekkere Smoothies uit het Groene Smoothie Handboek
Stap 2: Schrijf de ingrediënten op je boodschappenlijst en haal deze in huis
Stap 3: Maak vervolgens elke dag een lekkere smoothie
Stap 4: Plaats een foto op de Facebook event pagina

Aanmelden

Meld je aan vòòr 18 mei 2015 op de Facebook event pagina

Heb je geen Facebook en wil je toch kans maken op de prijzen? Stuur dan je foto naar ons toe via dit formulier. Zo maak je ook nog kans op de prijzen.

De enige voorwaarde is dat je in het bezit bent van Hét Groene Smoothie Handboek. Heb je deze nog niet? Dan kun je deze hier bestellen

Hoe verhoog je jouw kans om de prijs te winnen?

In 2014 was dit de beste blender, verkozen door de Consumentenbond. Het gaat om de blender Trebs to go. Een hele handige blender waarbij je jouw smoothie ook voor onderweg mee kan nemen. Daarnaast krijg je jouw investering terug van Hét Groene Smoothie Handboek.

groene-smoothie-blender

Let op, hoe actiever je meedoet, hoe meer kans je maakt op de prijs. Dus wanneer je elke dag een foto plaatst of instuurt, hoe meer kans je maakt om gekozen te worden tot winnaar.

Wij zijn er klaar voor jij ook? Heb je vragen tijdens de challenge? Dan kun je deze ook onder dit bericht aan ons stellen

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *