Actie en reactie

Vorige week las ik het verhaal van Pia, heel herkenbaar.
En toen zag ik de oproep staan voor nog een blogger, ik dacht meteen; “Dat wil ik zijn! Want dat geeft me net dat steuntje in de rug om wel regelmatig te gaan sporten.”

Vol goede moed heb ik de volgende email gestuurd, want het was tijd voor Actie

Hallo Arno,
Heel herkenbaar verhaal van Pia.
Ik kamp zelf ook al jaren met een overgewicht ondanks dat ik “redelijk” sportief was. Paardrijden, hardlopen – niet heel fanatiek, maar toch. Nu ben ik 1 okt j.l komen te vallen met mijn paard waarbij ik mijn schaambeen heb gebroken en mijn stuitje gekneusd. Vooral daardoor ben ik de afgelopen maanden zo’n 5 kilo aangekomen en weeg zwaarder dan ik ooit ben geweest. 2 weken geleden heb ik van je aanbod gebruik gemaakt voor het online programma met de dvd’s en ik heb er nu 3 trainingen op zitten. Het ontbreekt me nog aan regelmaat, voornamelijk ook door de pijn in mijn stuitje. Om te bloggen over mijn trainingen lijkt me ontzettend leuk, vooral ook omdat ik dan mensen kan laten mee beleven hoe het is om na een blessure de draad weer op te pakken.

Jullie zullen wel meer aanmeldingen krijgen maar ik zou het leuk vinden als ik de kans krijg om mijn verhaal te delen!
Fijn weekend!

Dit was vrijdag avond laat en ook nog op vrijdag de 13de… daar kan weinig goeds van komen, dacht ik nog. Dus mijn pc afgesloten en nog even met mijn lief op de bank.
Mijn verbazing was de volgende morgen dus groot toen bleek dat ik diezelfde avond nog Reactie had.
Toch wel wat beverig, met een gezonde spanning, opende ik de email;

Beste Maringa,

Bedankt voor je reactie!

Wat een vervelende situatie zeg!
Wel goed dat je toch weer bezig bent met bewegen.

Dat van regelmaat kan ik me voorstellen. Dat is ook een van de lastige dingen en daarom zijn wij constant bezig met coaching. De nieuwe coachingsmodule ga je snel voor het eerst ontvangen! Ook zijn we nu bezig met het opzetten van real life coaching. Daar ga je nog meer over horen!

Dat is onze kracht, wij blijven je net zo lang helpen met motiveren en doorzetting Totdat je ook daadwerkelijk tevreden bent met je resultaat.

Wat betreft het bloggen.
We hebben inderdaad meer aanmeldingen ontvangen maar het lijkt me leuk als jij deze kans krijgt! Ik denk ook dat dit je zelf zal motiveren om aan de slag te gaan en het vol te houden. Je zult dan elke week een leuk artikel moeten plaatsen op onze blog.

Maringa we gaan er samen met jou voor zorgen dat ook jij je doel gaat behalen!

Met vriendelijke groet,

Jerry de Bock

Wauw, dit betekent dat ik ook daadwerkelijk aan de slag moet!
Actie en Reactie, hoe raar/leuk hoe een balletje kan rollen.

Hierbij dus mijn eerste blog, ik heb er zin in om jullie op de hoogte te houden van mijn belevingen met en rondom het thuis trainen programma.

Arno en Jerry, bedankt en ik ga ervoor(met jullie hulp)!

Groeten Maringa

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *