Gefeliciteerd – de inschrijving is gelukt!

Leuk dat je interesse hebt in de tips en de 20 minuten methode. Een compleet nieuwe methode die laat zien hoe je vanuit huis afslankt zonder lastig dieet.

Dit programma is nog in ontwikkeling en bijna zo ver om aan jou beschikbaar te worden gesteld. Tot die tijd is het nog heel even wachten…

Wil je alvast aan de slag met een programma voor thuis? Dan kan ik je onderstaande programma’s aanraden.

Tot snel!

kelby-handtek
pijl-tt

Kelby Jongen

Het Snel Vet Verbranden Programma

thuis-trainen-prog

Wat ontvang je allemaal bij het Thuis Trainen Programma?

 • Compleet online programma

  Alle video’s in het programma zijn op elk gewenst moment te benaderen. Zo kun je op elk gewenst moment trainen wanneer je toegang hebt tot het internet.

 • Uitgebreide statistieken

  Met de uitgebreide statistieken zie je direct of je vooruitgang heb geboekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je gewicht, broekmaten en taille omtrek.

 • Kies wanneer jij traint

  Het mooie aan dit concept is dat je zelf bepaald wanneer je gaat trainen. Arno zal als personal trainer er wel voor zorgen dat je voldoende traint om vooruitgang te boeken.

 • Veel variatie maakt het leuk!

  Elke week heb je toegang tot nieuwe video’s wat het programma leuk en effectief maakt. Je bereikt hierdoor sneller resultaat en zal trainen nooit saai zijn.

 • Benieuwd naar je BMI? Dat kan

  Je krijgt met dit programma direct inzicht wat je BMI meter is. Dit is de verhouding tussen je lengte en gewicht.

 • Dat is nog niet alles..

  Ben je benieuwd naar de resultaten van anderen, wat je nog meer kan verwachten van het programma? Klik dan hieronder voor meer informatie