Bikiniproof: strakke buik en billen in een handomdraai

De lente is begonnen! Nog even en de rokjes en korte broeken kunnen weer uit de kast. Tijd om het lichaam bikiniproof te krijgen. Een paar simpele oefeningen om mee te beginnen.

Strakke buik

Het winterisolatie mag er af. We willen de buikspieren weer kunnen zien! Bij het trainen van de buik, door middel van crunches (handen in de nek en ellebogen naar de knieën brengen), geven veel mensen aan dat ze last van de nek krijgen. Daarom een aangepaste crunch voor meer rendement en zonder last van de nek; de long stretch crunches!

Kom liggen op je rug. Span je benen aan, knijp de benen tegen elkaar aan van de grote teen tot aan je billen. Vouw je handen als een mandje achter het hoofd en breng de elleboogpunten recht omhoog naar het plafond. Je nek blijft recht, til je romp als een plank een klein stukje van de grond omhoog. Je schouderbladen komen los je borst komt recht omhoog. Een absolute buikspier killer!

Strakke billen

Strakke billen zijn onmisbaar voor een goede bikini look. Maar hoe train je de billen? Simpel! De lunge is de perfecte oefening om de billen aan te pakken.

Ga rechtop staan met je voeten op heupbreedte. Zet je handen op de heupen. Stap naar voren en breng de achterste knie rustig recht naar beneden. Houd je romp trots rechtop. Je benen zijn nu in een hoek van 90 graden. Let op dat de voorste knie recht boven de enkel is voor de veiligheid van de knie. Kom rustig rechtop en stap terug met je voeten naast elkaar. Je billen zullen branden! Bijkomend voordeel; ook je bovenbenen worden getraind.

Meer oefeningen; sneller bikiniproof

Op Thuis-Trainen.nl vind je naast de lunge en de long stretch crunches nog veel meer effectieve oefeningen voor strakke billen en een strakke buik. Dus hup met die billen van de bank en kom in actie. Voor je het weet ben je bikiniproof!

Klik op onderstaande link en ervaar het programma:
Programma met oefeningen voor de buik, billen en benen

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *