Heb jij vragen over sport en voeding?

We ontvangen dagelijks e-mails van mensen met vragen over sport en voeding. Daarom zetten we de maand juni geheel in het teken van al jouw vragen. Wil je weten hoe je een strakker lichaam krijgt? En hoe je het best kunt afvallen? Waarschijnlijk zeggen mensen in je omgeving allemaal wat anders. Wil jij antwoord op feiten en fabels? Laat het ons weten onder dit bericht in een reactie! Dan gaan wij er op in in een leuk blogbericht of een filmpje. Grijp die kans!

Soms lijkt het wel alsof Nederland zestien miljoen experts telt. Iedereen denkt wel het fijne te weten van sport en voeding. Tijd om de feiten en fabels te onthullen! Wij vinden het leuk als we met jouw vragen over sport en voeding ook anderen kunnen helpen. Daarom hebben we onlangs een enquete gehouden onder onze leden. De resultaten gaan we analyseren en met jullie delen. We zijn veel te weten gekomen waardoor we jou nog beter van dienst kunnen zijn! Nog hartelijk dank voor het invullen als je dat hebt gedaan.

We hebben al een aantal video’s gemaakt met de antwoorden op vragen zoals:

Waarom is het zo moelijk om mijzelf te motiveren?

Hoe maak je tijd vrij om te sporten?

Is krachttraining alleen voor mannen of ook voor vrouwen?

Waarom zal ik kiezen voor thuis trainen in plaats van een sportschool?

Wie weet helpen deze filmpjes je al bij vragen over sport en voeding. De maand juni staat dus helemaal in het teken van jouw vragen. Heb je een vraag? Stel die dan hieronder in een reactie, dan zullen voedingsdeskundige Annemarie de Graaf of personal trainer Arno Snelder jou, en andere bezoekers, voorzien van een antwoord. Daarmee gaat het zeker lukken!

Welke vragen over sport en voeding heb jij?

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
4 antwoorden
 1. jannie melgert
  jannie melgert zegt:

  hoi arno ik heb diabetes ,en ik val wel af heel langzaam maar het lukt ikheb een dikke buik en daar krijg ik niks af ik kan geen oefeningen op de grond doen want ik hen een scheurtje in schouder hoef nog niet geopereerd worden ik hen wel een loopband en ik fiets veel met trapondersteuning ik ben 61 jaar ,ik moet afvallen om diabetes en de buik moet platter ,ze zeggen dat een dikke buik hart en vaatziekten geeft ,en dat moeten we niet hebben ik gebruik zo laag mogelijk trapondersteunig,ik fiefs 3xper week een half uur en ga 3x per week 15 minute loopband kan het nog niet langer volhouden heb ook copd ik hoop dat ik wat van u hoor ,mijn dank alvast jannie,

  Beantwoorden
  • Arno Snelder
   Arno Snelder zegt:

   Hoi Jannie,

   Bedankt voor je reactie. Super dat je opzoek bent naar manieren om je gezondheid te verbeteren ook al kan dat soms lastig zijn. Ik kan je zeker verder helpen.

   Omdat je een specifieke vraag hebt wil ik deze graag uitgebreider met je behandelen. Als je wilt kun je de vraag die je hebt gesteld met je e-mail adres sturen naar [email protected] of [email protected]. Dan kan ik je beter van dienst zijn.

   Ik hoor graag van je!

   Met sportieve groet,

   Arno Snelder

   Beantwoorden
 2. LILIAN JOOSTEN
  LILIAN JOOSTEN zegt:

  Ik zelf ben gehandicapt en kan bijna niks met mijn benen hebben jullie toch wat tips voor mij?
  Ben vrij zwaar en het afvallen lukt zo ook niet terwijl ik vroeger veel gesport heb,

  gr.Lilian

  Beantwoorden
  • Arno
   Arno zegt:

   Beste Lilian,

   Bedankt voor je vraag! Wat vervelend dat je wel wil bewegen maar dat dat niet kan met je benen. Er zijn zeker mogelijkheden. We komen nog op je vraag terug.

   Groeten,

   Arno

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *