Intensief je buikspieren trainen

Als je de buikspieren uit wilt dagen heb ik nog een aantal leuke buikspieroefeningen. Zodra je de basisoefeningen voor de buikspieren goed kent is het aan te raden om de intensiteit van de oefeningen te verhogen. Met het aanpassen van de intensiteit verhoog je het tempo van de uitvoering van de oefening. Tevens zal ook je hartslag omhoog gaan waardoor er meer vet zal worden verbrandt. 

 Waarom is dit goed voor je?

– Je hartslagtempo gaat omhoog waardoor je meer buikvet verbrandt
– Je buikspieren worden sterker zodra je ze op een andere manier ‘prikkelt’
– Met een hoge intensiteit behaal je snel resultaat

In deze video laat ik twee oefeningen zien die intensief zijn voor de buik. Het mooie van deze oefening is dat het een combinatie is van buikspieren intensief trainen samen met andere spieren. Dat wil dus zeggen dat je met deze oefeningen 2 spieren in 1 oefening traint. Probeer de oefeningen en voel hoe intensief ze zijn!

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *