Sportieve december kadotips

De decembermaand staat vaak in het teken van lekker en veel eten. Niet echt de maand waarin bewegen centraal staat. Daarom een paar sportieve december kadotips om de extra kilo’s er snel weer af te trainen of ter inspiratie en ondersteuning!

Comfortabel zitten en trainen tegelijk – Balansbal

Een balansbal is een grote bal die prima werkt als vervanging van je bureaustoel. Op de bal zit je automatisch rechtop en train je direct je coördinatiespieren van je romp. Ideaal om buik en rug sterk te maken terwijl je werkt.

Goede pasvorm voor plezierig trainen – Wandelsokken

Wandelen is een makkelijke manier om in beweging te komen. Daarbij wil je niet gehinderd worden door blaren of pijnlijke voeten. Een paar speciale wandelsokken zijn daarom onmisbaar in ieders garderobe.

Thuis fitness abonnement – DVD Thuis-Trainen.nl

Geef een van de Thuis-Trainen DVD’s kado. Een compleet thuis fitness programma zodat iedereen op zijn eigen moment kan trainen zonder de deur uit te hoeven.
http://www.thuis-trainen.nl/product/thuis-trainen-programma.html

Alles onder controle  – Hartslagmeter

Je hartslag laat goed je vooruitgang zien bij het trainen. Een hartslag werkt dus super motiverend en zorgt voor een optimale trainingsintensiteit.

Lekker er opuit! – Fiets- of Wandelgids

Geef een boekje kado met daarin wandel- en/of fietsroutes in de regio. Lekker laagdrempelig om in actie te komen en zonder extra kosten.

Altijd op de hoogte van het laatste sportnieuws – Abonnement op sportblad

Maak iemand blij met een abonnement op een van de vele sportbladen over bijvoorbeeld voetbal, hardlopen, fitness of misschien wel yoga.

Altijd water bij de hand – Persoonlijke bidon

Goed drinken tijdens het sporten is belangrijk. Een bidon met een persoonlijke opdruk maakt het sporten extra leuk. Voorzie de bidon van een mooie foto of motiverende teksten. Zeker weten dat deze goed gebruikt wordt!

Muziek maakt het verschil – Muziekvoorraad

Met een opzwepend muziekje erbij gaat het sporten als vanzelf. Maak iemand blij met een Itunes giftcard, CD of misschien een persoonlijke selectie uit jouw eigen bibliotheek.

Zo geef je iemand niet alleen een prachtig sportief kado maar een complete gezonde levensstijl!

Profiteer van de najaarsactie van het Thuis Trainen Programma!

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *