Meditatie een fantastisch hulpmiddel en programmeur

Sommige mensen vinden meditatie maar zweverig. Dat is heel erg jammer want meditatie is een ideale manier om de geest te trainen en rustig te houden. Het lichaam en de geest werken optimaal samen als deze twee perfect op elkaar zijn afgestemd.

Waarom meditatie?
Meditatie heeft voor een groot deel precies dezelfde functie voor de geest als slapen. Slaap zorgt er onder andere voor dat alle invloeden die je de hele dag binnen krijgt en in je onderbewustzijn terecht komen en goed worden verwerkt. Als je niet genoeg slaapt raakt je onderbewustzijn overvol en wordt deze chaotischer en gestrest.

Zie meditatie als een computer. Een computer heeft genoeg geheugen nodig om goed, snel en adequaat te kunnen blijven functioneren. Als dit niet gebeurt omdat je de prullenbak niet leegt, je geschiedenis nooit wist en teveel programma’s tegelijk hebt lopen, dan gebeurt het onvermijdelijke. De computer raakt overvol, traag en een grotere kans te crashen. Een nieuwe installatie is dan nodig.

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *