NIEUW PRODUCT: Voeding & Lifestyle Module

Hoe zou je het vinden als je alles te weten komt over voeding en een gezonde levensstijl met adviezen van een ervaren voedingsdeskundige? Denk bijvoorbeeld aan welke gezonde keuzes je het beste kan maken in de supermarkt, wat moet je doen als je je streefgewicht hebt behaald of welke kleine aanpassingen je zou moeten doen voor een gezonde levensstijl.

Vanaf medio september 2012 zal Thuis Trainen met een nieuw product komen waar al dit soort onderwerpen door een expert worden behandeld!

De Voeding en Lifestyle Module

Voeding en lifestyle module

Het klinkt waarschijnlijk helemaal nieuw voor je. Met deze module kom je alles te weten over voeding en lifestyle. Op het internet is veel informatie te vinden maar wat is nu waar?

Regelmatig ontvingen wij vragen over:

– Wat zijn nu de gezonde keuzes die ik moet maken in de supermarkt?

– Welke kleine aanpassingen zorgen voor een gezondere levensstijl?

– Hoe moet ik nu afvallen, op gewicht blijven of aankomen?

– Wat zijn e-nummers en waarom moet ik ze vermijden?

Allemaal vragen die ons aan het denken heeft gezet. We zijn toen opzoek gegaan naar een voedingsdeskundige die veel ervaring heeft en passie heeft voor het vak. Na een lange zoektocht is het ons gelukt om samen met een voedingsdeskundige, die bij EditieNL en SBS6 is geweest, een voedingsmodule op te zetten. Wie dat is houden we nog even geheim. Dit kom je snel te weten van ons!

Hieronder zie je enkele onderdelen van de voeding en lifestyle module:

In de voedingsmodule vind je allemaal artikelen over voeding en een gezonde levensstijl. Het leuke van de voedingsmodule is dat ook jij kan zorgen voor aanvulling! Zodra jij graag ergens iets meer over wilt weten dan kun je dit insturen naar de voedingsdeskundige. Ze zal dan over jou vraag een leuke artikel kunnen schrijven.

Verder vind je heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn. Ook recepten die lekker zijn voor het hele gezin. Ook zijn er heerlijke smoothie recepten te vinden in de module.

Voeding & Lifestyle Module - artikelen Voeding en lifestyle - recepten
Smoothies

Je vraagt je misschien af waarom we het steeds hebben over een zogeheten ‘module’. De voeding en lifestyle module is namelijk een onderdeel van de Thuis Trainen Community.

Bij Thuis Trainen mist er nog iets… Iets waarbij jij als geinteresseerde van Thuis Trainen kan praten met andere mensen over dezelfde interesses. Hoe leuk en motiverend is het om met mensen om je heen te praten over bijvoorbeeld voeding, gezonde levensstijl of beweging?

De oplossing: Thuis Trainen Community

Met de Thuis Trainen Community brengen wij je in contact met mensen die dezelfde interesses hebben. Zo bouwen wij niet alleen een relatie met jou op maar vind jij ook een aantal leuke ‘buddy’s’ waarmee je kunt praten over dezelfde interesses. Zo zorgen wij ook voor de juiste experts die je bij al je vragen kunnen helpen. Denk hierbij aan onze personal trainer, maar ook aan onze voedingsdeskundige.

Thuis Traienn Community
Binnen de Thuis Trainen Community gaan wij steeds nieuwe modules toevoegen. Zo heb je uiteindelijk een heel scala aan programma’s die je lekker vanuit thuis kunt bekijken of uitvoeren. Het strakker lichaam programma zal ook onderdeel gaan uitmaken van de Thuis Trainen Community.

Dit is nog niet alles!

Aanstaande week zal je een e-book van ons ontvangen per e-mail zodat je vast kennis kan maken met onze voeding- en lifestyle module. Een e-book met handige tips en kleine aanpassingen hoe je een gezonde(re) levensstijl kan hanteren en de juiste keuzes maakt in de supermarkt. Ook krijg je nog heerlijke recepten bij en vertelt Arno Snelder meer over beweging.

Wij blijven achter de schermen druk bezig met de laatste aanpassingen om het op tijd voor jou klaar te hebben. We zullen je op de hoogte houden!

We zijn erg benieuwd naar je eerste reactie over het nieuwe product! Je reactie kun je hieronder achterlaten.

 

 

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
13 antwoorden
 1. Dorine Westerduin
  Dorine Westerduin zegt:

  ik ben ook erg benieuwd naar deze module, want gezond eten en goed bewegen moet altijd samen gaan en dan zijn alle tips welkom.
  Dus ik wacht af en laat jullie weten wat ik er van vind,

  succes met de laatste loodjes want die zijn vaak zwaar!
  maar jullie zijn goed bezig en heb veel aan jullie beweegprogramma,
  groetjes van Dorine

  Beantwoorden
  • Jerry
   Jerry zegt:

   Dankjewel Dorine!

   De laatste loodjes wegen inderdaad het zwaarst! We zijn bijna zover dat we het e-book beschikbaar gaan stellen aan je!

   We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

   Met sportieve groet,

   Jerry de Bock

   Beantwoorden
 2. appelperzik
  appelperzik zegt:

  ja, voor de grootste groep mensen is dit heel interressant.
  En wat als de mensen minder goed kunnen bewegen?
  En wat als mensen al jaren en jaren bezig zijn met gezonde voeding en toch niet afvallen?
  Kijken jullie dan ook een stapje verder naar de andere factoren?

  Groetjes appeleprzik

  Beantwoorden
  • Jerry
   Jerry zegt:

   We kijken absoluut een stap verder. Ook wanneer mensen diverse methodes hebben geprobeerd om af te vallen of minder goed kunnen bewegen.

   Onze voedingsdeskundige heeft veel ervaring en kan je hierbij persoonlijk helpen!

   Met sportieve groet,

   Jerry de Bock

   Beantwoorden
 3. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar het vervolg! Ik ben nu 2 weken bezig met het thuis trainen en hoewel ik het niet leuk vind (helaas heb ik geen sport-gen), merk ik al verschil. Ik fiets ook naar het station ipv met de bus en alles in mn lijf tekent protest aan, maar ik voel me al beter dan voorheen. Dank jullie wel!

  Beantwoorden
  • Jerry
   Jerry zegt:

   Beste Jacqueline,

   Wat goed om te horen dat je het resultaat al ziet na zo’n korte tijd. Het resultaat zal alleen maar meer worden in de loop van tijd.

   Ga zo door met Thuis Trainen!

   Met sportieve groet,

   Jerry de Bock

   Beantwoorden
 4. Eric Verberne
  Eric Verberne zegt:

  Ziet er heel goed uit, jongens! Daar hebben jullie heel veel tijd en energie ingestoken. Arno en Jerry de Bock gefeliciteerd met deze mooie uitbreiding van jullie aanbod. Hier zullen velen wat aan hebben.

  Beantwoorden
 5. Fedor
  Fedor zegt:

  Ik hou van het leven en lekker eten. Wil tegelijk ook op mijn gewicht letten (lichter worden). Ben daarom benieuwd naar de nieuwe voedingsmodule in combinatie met bewegen.

  Beantwoorden
  • Jerry
   Jerry zegt:

   Genieten, lekker eten en bewegen gaan heel goed samen. Zodra je een goede balans hiertussen hebt gevonden kun je zeker een gezond gewicht behalen en daarna behouden. We kunnen je daar zeker bij helpen!

   Beantwoorden
 6. Robert
  Robert zegt:

  Ik ben benieuwd naar de voedingsmodule. Ik zit ook vaak met het probleem dat ik wel gezond wil eten maar niet weet welke producten ik moet laten staan in de supermarkt. Hopelijk kan de voedingsdeskundige van Thuis Trainen me hierbij helpen.

  Nog even wachten tot september..

  Ga zo door Arno & Jerry!

  Beantwoorden
  • Jerry
   Jerry zegt:

   Daar kan ik je zeker mee helpen. Goede en slimme keuzes maken is inderdaad belangrijk. En gelukkig kun je nog steeds lekkere dingen in je winkelmandje of karretje leggen. Nog even geduld tot september!

   Groeten,

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *