Heb jij vragen over sport en voeding?

We ontvangen dagelijks e-mails van mensen met vragen over sport en voeding. Daarom zetten we de maand juni geheel in het teken van al jouw vragen. Wil je weten hoe je een strakker lichaam krijgt? En hoe je het best kunt afvallen? Waarschijnlijk zeggen mensen in je omgeving allemaal wat anders. Wil jij antwoord op feiten en fabels? Laat het ons weten onder dit bericht in een reactie! Dan gaan wij er op in in een leuk blogbericht of een filmpje. Grijp die kans!

Soms lijkt het wel alsof Nederland zestien miljoen experts telt. Iedereen denkt wel het fijne te weten van sport en voeding. Tijd om de feiten en fabels te onthullen! Wij vinden het leuk als we met jouw vragen over sport en voeding ook anderen kunnen helpen. Daarom hebben we onlangs een enquete gehouden onder onze leden. De resultaten gaan we analyseren en met jullie delen. We zijn veel te weten gekomen waardoor we jou nog beter van dienst kunnen zijn! Nog hartelijk dank voor het invullen als je dat hebt gedaan.

We hebben al een aantal video’s gemaakt met de antwoorden op vragen zoals:

Waarom is het zo moelijk om mijzelf te motiveren?

Hoe maak je tijd vrij om te sporten?

Is krachttraining alleen voor mannen of ook voor vrouwen?

Waarom zal ik kiezen voor thuis trainen in plaats van een sportschool?

Wie weet helpen deze filmpjes je al bij vragen over sport en voeding. De maand juni staat dus helemaal in het teken van jouw vragen. Heb je een vraag? Stel die dan hieronder in een reactie, dan zullen voedingsdeskundige Annemarie de Graaf of personal trainer Arno Snelder jou, en andere bezoekers, voorzien van een antwoord. Daarmee gaat het zeker lukken!

Welke vragen over sport en voeding heb jij?

Meer bewegen op het Lekker In Je Lijf Evenement

Meer bewegen voor een lekkerder gevoel en een fitter lichaam! Dat was onze boodschap op het Lekker In Je Lijf Evenement dat gisteren plaatsvond in Seats2meet in Maarssen. Tijdens dit evenement gaven vooraanstaande professionals van verschillende disciplines lezingen en workshops. Arno gaf in de grote zaal een leuke workshop over ons Thuis Trainen-programma. De deelnemers, of vooral deelneemsters, waren enthousiast over de flexibiliteitoefeningen! Meer bewegen voelt goed! En daar waren alle dames het over eens.

De kracht van meerdere professionals samen

De 180 bezoekers, of eigenlijk voornamelijk bezoeksters, lieten zich inspireren door coaches, voedingsdeskundigenMeer bewegen op het Lekker In Je Lijf Evenementen -wetenschappers, psychologen en natuurlijk door ons. Drie deelnemers van het tv-programma openden de avond. Zij zijn nog steeds op gewicht en worden nog goed door RTL begeleid. Voedingswetenschapper Jaap Seidell gaf een interessante lezing. Na zichzelf voorgesteld te hebben -hij onderzoekt al meer dan dertig jaar de relatie tussen voeding en gezondheid- vroeg hij de zaal: wat willen jullie graag van mij weten? Vervolgens hing hij zijn powerpointpresentatie aan de wilgen en vertelde hij dat juist de combinatie van koolhydraten, vetten en eiwitten belangrijk zijn voor het lichaam en dat je geen van deze voedingsstoffen moet schrapen uit je voedingspatroon. En dat goede voeding en meer bewegen je gezondheid enorm kunnen verbeteren. Dat is goed om te horen!

Velen gaan meer bewegen met Thuis Trainen!

Wij zelf hebben ook heel wat dames opweg geholpen met meer bewegen en daar zijn we heel blij mee. Vele dames maakten kennis met ons en gaan meer bewegen met ons Thuis Trainen-programma. We hebben zin om hen de komende tijd te gaan helpen bij het krijgen van een gezonder lichaam met de oefeningen. Al na een paar weken meer bewegen met de oefeningen zie je resultaat en het leuke is dat mensen dan zo trots op zichzelf zijn. De oefeningen zijn ook heel erg belangrijk voor je houding. Je loopt meer rechtop, hebt minder klachten en een flexibeler lichaam.

Groot succes!

Kortom: het Lekker In Je Lijf Evenement was een groot succes. Voornamelijk dankzij Angèle Bakker, coach en organisator van het evenement. Zij weet mensen te verbinden. Professionals kunnen elkaar ontmoeten en de dialoog aangaan met elkaar en met de mensen waar het om gaat. Zij die lekkerder in hun lijf willen zitten en voor eens en altijd willen kappen met dieten. We kijken al uit naar het Lekker In Je Lijf Evenement van volgend jaar en helpen tot die tijd duizenden mensen met meer bewegen en een fitter gevoel!

Bekijk alle tweets over #Life12 op Twitter (en volg @Thuistrainen en @Angelebakker). Bekijk ook dit filmpje over het Thuis Trainen-programma waarin Arno vertel hoe het werkt.