Stap 2: Vul hieronder je gegevens in

Je ontvangt na het afronden van deze stap direct een e-mail met  je inloggegevens en een bevestiging van de bestelling

 

Heb je nog vragen? Wij hebben antwoorden voor je:

Wat gebeurt er nadat ik mijn bestelling heb geplaatst?

Je krijgt direct (binnen 1 minuut) een mail met de bevestiging van je bestelling en inloggegevens om direct aan de slag te gaan met het programma.

Ik ben een beetje nieuw en nerveus over het online betalen. Is het echt wel veilig om het programma te bestellen via jouw website?

Wij begrijpen dat er veel mensen zijn die nog nooit iets via internet hebben gekocht en een beetje nerveus zijn om “zomaar” geld over te maken via bankoverschrijving, creditcard of iDEAL. Vandaag de dag, kunnen wij je verzekeren, zijn de online betalingssystemen veiliger als pinnen bij een pinautomaat op straat.

Het account wat wij gebruiken (PayPro) gebruikt een veilige SSL verbinding om jouw informatie te beschermen.

Paypro is de grootste en meest populaire manier van het aanschaffen van online informatie in de vorm van online programma’s, DVD’s, boeken, cursussen etc. Paypro heeft een goede reputatie en beveiliging is nog nooit een probleem geweest.

Je zult zien dat als je bij de website uitkomt waar je je bankgegevens moet achterlaten dat deze pagina begint met https, en niet http. Dit laat zien dat je op een beveiligde pagina zit en dat de informatie die je invult niet afgelezen kan worden. Houd hier rekening mee bij alle websites waar je wellicht in het vervolg gaat betalen.

Mail ons gerust als je vragen hebt over een betaling info (@) thuis-trainen.nl

Ik heb een vraag over mijn bestelling, hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Wij helpen graag met je bestelling. Je kunt ons makkelijk bereiken via onze support desk. Wij beantwoorden je e-mail binnen 24 uur, ook in het weekend! Klik hier om je vraag te stellen