Revolutionaire kettlebells

De kettlebell is een trainingsmateriaal dat vaak wordt gebruikt door mij om samen met de cliënt het vooraf gestelde doel te behalen. Dit kan bijvoorbeeld zijn afvallen, sterker worden of betere lichaamshouding.
 
Het is al een hele oude techniek die ontstaan is in Rusland. Met deze techniek ben je optimaal en functioneel aan het trainen. Als je met de kettlebells traint dan spreek je altijd alle functies van je bewegingsmechanisme aan, waardoor je enorm snel en effectief resultaten behaald.

Binnenkort een compleet kettlebellprogramma te volgen
Het enige nadeel is dat het echt een techniek is die je langzaam moet leren en op moet bouwen. Wat en hoe je dat moet doen laat ik zien in een nieuwe programma waar ik mee bezig ben.

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
4 antwoorden
 1. Bas
  Bas zegt:

  Hey K.Rodenhuis. Jammer dat er op jou sportschool geen trainingen worden gegeven.

  Het is echter helemaal niet lastig en je kan het ook dus prima thuis doen. Op youtube kan je bijvoorbeeld heel veel oefeningen vinden. Er zijn ook complete pakketten te koop met video’s.

  Het is wel belangrijk dat je houding goed is bij het uitvoeren van deze oefening. Het is dus wel aan te raden om iemand mee te laten kijken in het begin om zo blessures te voorkomen.

  Een kettlebell is ideaal om thuis mee te trainen omdat het niet heel veel plek in neemt en in feite haal je met 1 kettlebell een complete gym in je huis.

  Beantwoorden
 2. K.Rodenhuis
  K.Rodenhuis zegt:

  Wanneer kunnen we die kettlebel oefeningen verwachten, heb al een kettlebel aangeschaft nu de oefeningen nog. Bij mij in de sportscholen worden geen kettlebel trainingen gegeven.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] mooi voorbeeld van een krachtduurtraining is de kettlebell training van Thuis Trainen. Je traint dan met een soort gewicht met een handvat, de kettle bell, en zet […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *