Samen sporten is gezond!

Het is gewoon leuker, samen sporten! Het wordt nog leuker, wanneer je weet, dat samen sporten ook nog eens tot betere resultaten leidt! Hoezo? Een voorbeeld, vrouwen vallen gemiddeld maar liefst 4,5 kilogram meer af als ze samen gaan sporten. Kortom, samen sporten is gezond!

 

Sportafspraak

Na een drukke dag is het erg verleidelijk om op de bank te ploffen. Sporten komt morgen wel weer. Wanneer je met een vriend of vriendin afspreekt om samen te sporten, is het minder gemakkelijk om niet te gaan. Je hebt immers een afspraak, er is iemand die verwacht dat jullie samen gaan sporten.

Samen sporten is gezond!

Niet alleen vallen mensen sneller af wanneer ze samen sporten. Er zijn meer leuke voordelen. Wanneer je in gezelschap sport, doe je veel meer je best om tot het uiterste te gaan. Je verbrandt op die manier veel meer calorieën. Je vriendschap heeft ook baat bij samen sporten. Je kletst bij tijdens een training of drinkt erna een kop koffie samen. Goed voor de gezondheid dus maar ook goed voor je sociale leven!

Samen sporten in de buitenlucht

Samen sporten in de buitenlucht is ook leuk. Buiten sporten geeft je veel energie. Als alternatief voor een training uit het Thuis Trainen Programma kun je lekker gaan mountainbiken in het bos of gaan hardlopen langs het strand. Je pept elkaar op tijdens het sporten. Het is ook een prettig gedachte, dat er iemand bij je is zodat je elkaar kunt helpen wanneer er sprake is van een blessure of een lekke band….

Thuis trainen

Zijn jij en je sportmaatje niet zo in voor sporten buiten de deur? Thuis Trainen heeft een aantal mogelijkheden ontwikkeld om toch in beweging te blijven. Met de programma’s van Thuis Trainen kun je gezellig samen sporten en hoef je de deur niet uit! Samen genoten van ene intensieve work-out? Daarna kunnen jullie met een gerust hart samen op de bank ploffen! Begin ook samen met je sportmaatje aan een Thuis Train Programma!

Maak hieronder je keuze:

Thuis Trainen Programma (DVD’s + Online Programma)               

Alternatief: Kort Thuis Trainen Programma

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *