Maak kennis met ons team en persoonlijke aanpak

Wij willen ons even kort persoonlijk aan je voorstellen.  Zo weet je in 2 minuten precies wie we zijn en waarom we jou graag willen helpen bij het bereiken van je doel. Elk persoon heeft zijn eigen specialisme waardoor we jou goed van dienst kunnen zijn.

Thuis Trainen staat met name bekend om de persoonlijke aanpak, 24 uur support en de uitgebreide programma’s.

Mirte Kaan

Mirte Kaan

Voedingsdeskundige

Mijn naam is Mirte Kaan en als voedingsdeskundige sta ik klaar om je deskundig voedingsadvies te geven.

Voeding heeft veel invloed op de resultaten die je wilt behalen. Ik geef je daar graag inzichten in.

Ook heb ik meegewerkt aan Hét Groene Smoothie Handboek. In dit handboek vertel ik precies waarom groene smoothies een must voor je lichaam zijn en hoe je deze binnen 1 minuut kunt maken.

Laska van der Let

Laska van der Let

Online personal trainer & lifestylecoach

Expert op het gebied van lichaamstransformaties, (online) lifestyle- en voedingscoach, personal trainer en altijd bezig met het shapen en bouwen van de beste versie van anderen en zichzelf. Zowel op sportief gebied als de gehele lifestyle.

gepassioneerd waterskier en crossfitter, twee sporten die Laska op hoog niveau met heel veel plezier beoefend. Dagelijks zelf te vinden in de sportschool, buiten, thuis of op het water.

Het behalen van een bepaald doel, dit kan van alles zijn: van afvallen tot het skien van een eerste waterski-wedstrijd, een bepaalde trick leren, tot het behalen van een bepaald gewicht/vetpercentage, heeft naar Laska’s eigen zeggen zo’n onwijs positief effect op je gehele gesteldheid, zelfvertrouwen en motivatie, dat ze daar niet alleen bij zichzelf maar ook bij anderen graag een klein beetje deel van uit te maakt en steentje bijdraagt.

De stap om als personal trainer aan de slag te gaan was eigenlijk niet te omzeilen. Zo trainde ik privé altijd al graag met anderen om ze net die paar stapjes verder te helpen richting hun doel. De tijd, energie, kennis en passie die ik in mijn eigen lijf en gezondheid steek, deel ik maar al te graag met anderen.

Ik train met een heel breed scala van mensen. Zo train ik bijvoorbeeld met heel veel jeugdige wedstrijd-waterskiers vanuit mijn positie als professioneel waterskier. Maar juist ook weer mannen en vrouwen vanaf middelbare leeftijd die zowel op- als naast het water sterker willen worden. Waterski (gerelateerde) training is dus zowel op het water, als buiten als ook in de sportschool.

Als personal trainer richt ik me niet alleen op de vorm en uitvoering van de oefening, maar vind ik het ook fijn om uit te kunnen leggen waarom je iets doet wat je doet, of juist anders moet doen. Motiveren en het helpen verleggen van je eigen grenzen is iets waar ik graag mijn tijd en energie in steek. Iets wat je me hoogst waarschijnlijk nog wel eens vaker gaat horen roepen: If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you!

Daarnaast train ik (vooral) veel dames in de sportschool die wel graag meer definitie en vorm aan hun lichaam willen geven, ook nog wat vet willen weg smelten maar zeker niet te breed of gespierd willen worden. Zelfde soort trainingen geef ik ook buiten en aan huis.

En juist dat thuis training vind ik nou zo leuk. Een mooie work-out in elkaar zetten zonder of met minimale middelen. Creativiteit en improvisatie zijn twee extra elementen om een goede thuis-workout te laten slagen. Maar maken het daarnaast ook aantrekkelijker voor de gene met wat minder tijd of zin (om helemaal naar de sportschool te gaan) om toch eens even flink te bewegen.

Wij staan als team klaar om te helpen bij je vragen. Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

Jerry de Bock

Jerry de Bock

Eigenaar

Samen met het team ben ik verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van nieuwe concepten, monteren en opnemen van de video’s.

Het is geweldig om geïnteresseerden in het Thuis Trainen concept persoonlijk te helpen en te motiveren bij het behalen van een gesteld doel.

Ikzelf merk echt het verschil tussen een gezonde en ongezonde levensstijl. Die ervaring en visie deel ik graag met anderen zoals jij.

Het motto wat ik altijd in gedachten houd is: "de aanhouder wint!"
De betekenis achter dit motto is dat je ook op de momenten dat het even tegenzit door moet zetten.

Luuk Olde Bijvank

Luuk Olde Bijvank

Internet Marketing / Webdesign

Je kan mij zien als marketeer en designer achter Thuis Trainen.

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar webdesign en internet marketing ervaring. Ik zal er verantwoordelijk voor zijn om jou zou goed mogelijk door onze programma’s en website te leiden. Heb je leuke ideeën, laat het dan gelijk weten.