Thuis Trainen op het Lekker In Je Lijf Evenement!

 Morgen is het Lekker In Je Lijf Evenementen daar is Thuis Trainen bij! Het Lekker In Je Lijf evenement is een geweldige avond die helemaal in het teken staat van je fit en lekker in je vel voelen. Wij helpen dagelijks mensen aan een fit en gezond lichaam en laten op het evenement zien hoe! Net als andere professionals geeft Arno daar een leuke workshop over het Thuis Trainen-programma! Jij kunt er ook bij zijn! Kom tussen 18:00 en 23:00 naar Seats2meet in Maarssen, ontmoet Arno en inspireer jezelf over lekker in je vel zitten!

Een gezond en fit lichaam is geweldig!

Thuis Trainen Op Lekker In Je Lijf Evenement

Angele Bakker

Je hebt maar een lichaam en het is zonde als je daar niet tevreden over bent. Het geeft zo een fijn gevoel als je lekker in je vel zit! Dat vindt Angèle Bakker, trainer/coach en oprichter van het Lekker In Je Lijf Evenement ook. Zij brengt personen van verschillende disciplines, dus (personal) trainers, fysiotherapeuten, alternatieve therapeuten en diëtisten bij elkaar. Je kunt daarmee workshops volgen over mindful eten, psychologie van lijnen, massage, lingerie in grote maten en koken met aandacht bezoeken. Daarmee, en natuurlijk dankzij de vele bezoekers, wordt het Lekker In Je Lijf Evenement een groot succes.

Arno op het Lekker In Je Lijf Evenement

Arno laat je op de informatiemarkt in de grote zaal zien wat Thuis Trainen je kan bieden. Dit is de kans om hem het hemd van het lijf te vragen! Zoals handige tips bij de uitvoering van de oefeningen, hoe je blessures tegengaat en welke oefeningen bijvoorbeeld het best zijn voor een strakke buik. Hij Helpt je graag aan een gezonder en fitter lichaam.

Schrijf je gelijk in! Programma en inschrijven Lekker In Je Lijf Evenement. Volg @Thuistrainen op twitter en twitter mee met hashtag #Life12!

 

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *