Thuis Trainen Sponsort KIKA!

Aanstaande zaterdag zal Thuis Trainen zich vertegenwoordigen als sponsor van KIKA. KIKA zet zich in voor onderzoek tegen Kinder Kanker.

Thuis Trainen zal het DVD programma aanbieden op de veiling van een voetbalvereniging in Ede. Speciaal voor KIKA wordt er aanstaande zaterdag 30 uur achter elkaar gevoetbald met als afsluiting een veiling.

Thuis Trainen is benaderd om deel te nemen aan deze actie. Omdat wij graag het goede doel KIKA willen steunen en kinderen graag willen helpen bieden wij het DVD programma aan op de veiling.

Wij hopen dat het DVD programma veel geld op zal brengen tijdens de veiling voor KIKA.

Wil jij ook KIKA sponsoren via Thuis Trainen?
Omdat wij van Thuis Trainen niet alleen aanstaande zaterdag een bijdrage willen leveren aan KIKA hebben wij besloten dat er voor elke verkocht DVD programma € 10,- gaat naar KIKA. Dit maken wij aan het einde van deze maand 30 juni 2011 over naar KIKA toe.

Wij van Thuis Trainen en KIKA waarderen het als je ook een bijdrage wilt leveren aan dit fonds.

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
4 antwoorden
 1. Peter
  Peter zegt:

  Leuk dat jullie op deze manier KIKA willen helpen. Ik ga deze week de dvd’s bestellen. De manier van trainen spreekt me aan Arno. Ga zo door

  Beantwoorden
 2. Manouk
  Manouk zegt:

  Wat fantastisch dat jullie dit initiatief hebben genomen. Ik hoop van harte dat het veel geld op zal leveren tijdens de veiling!

  Ga zo door Arno en Jerry!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *