Wil je graag een strakke buik? Train dan je bilspieren!

Om een strakke buik te krijgen moet je de spieren trainen die het sterkst zijn en het meest verbranden. Maar welke spieren zijn dat eigenlijk? De buikspieren zijn relatief kleine spieren en verbranden dus nooit genoeg om een strakker lichaam te krijgen.

Eerst moet al het overige vet van het lichaam worden verbrandt voordat je een strakke buik te zien krijgt.

Dat is meestal de plek waar het als eerst te zien is en waar het als laatst weg gaat.

Welke spier zorgt voor de meeste verbranding?

Er wordt veel gevraagd hoe je het beste kunt trainen om een strakke buik te krijgen. Daar zijn vele manier voor. Volgens ons is het belangrijker om je eerst af te vragen, welke spier in het lichaam zorgt voor de meeste verbranding?

Onthoud het volgende: Hoe groter de spieren zijn die je gebruikt tijdens het trainen, hoe meer energie je verbruikt.

De grootste spier in het menselijk lichaam is de: Gluteus Maximus (bilspier).

Zoals je ziet op de illustratie zijn de bilspieren onlosmakelijk verbonden met de rug(core) en de benen. Hier zitten, na de bilspier, de grootste en sterkste spieren van het lichaam. Dit wil zeggen als je de bilspieren traint neem je automatisch ook de andere grote spieren mee. Dit zorgt voor het gewenste resultaat namelijk een strakker buik en een snellere verbranding!

bilspieren trainenBovendien vinden veel mensen deze spier, net zoals de buikspieren, aantrekkelijk als ze gezond gevormd zijn.

Tips en oefeningen om de bilspieren te trainen

Over enkele dagen plaatsen we een nieuw artikel waar we ingaan op de trainingsvorm die je het beste kunt gebruiken, om deze bilspieren te trainen. Tevens geven we een aantal tips en oefeningen om deze spieren te trainen.

Ook alvast beginnen met de oefeningen voor je bilspieren?

Het krijgen van een strakke buik is mogelijk mits je de juiste methode toepast. Wij hebben een online programma ontwikkeld waarmee jij thuis een strakke buik ontwikkeld. Een programma van 7 online video’s en een e-book. Train samen met de andere deelnemers naar je doel toe!

Klik hier voor meer informatie over het strakke buik programma

Volg mij via

Jerry de Bock

Jerry is de oprichter van Thuis trainen en daarnaast liefhebber van een gezonde levensstijl.

Samen met het team bestaande uit: een ervaren personal trainster en voedingsdeskundige ontwikkelt hij de concepten die gemakkelijk vanuit huis uit te voeren zijn.

"Hij vindt het geweldig om op deze manier geïnteresseerden te motiveren en te ondersteunen bij het realiseren van het persoonlijk doel voor een gezonde levensstijl."
Volg mij via
2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *